Facebook

Ajándékcsokrok

Kegyeleti készítmények

Asztaldíszek, dekoráció, ajándéktárgyak

Édesség, italok

Virágdobozok

Ajándékkosarak

Vásárlási információk

Elfogadó: Rózsa Virágház Kft.

Ügyvezető: Mohos Gyula

Székhely: 9012 Győr, Szép Ernő u. 25

Telephely: Virágház, 9021 Győr, Kazinczy u. 19. Tel.: 96/322-575, mobil: 06/20-349-6409

Cégjegyzékszám: 08-09-014521

Nyilvántartásba vevő hatóság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám: 13843995-2-08

Bankszámlaszám: 10400401-00009528-00000000

Tevékenység meghatározása: dísznövény, virágcsokor, ajándéktárgy készítése és szállítása.

 

Szállítási terület: Győr és 10 km-es vonzáskörzete!!!!!

 

A virágkészítmények kiszállítása az üzlet nyitva tartási idejében történik.

 

Áraink bruttó árak és forintban értendőek.

 

Az árucikk kiválasztása a webáruházban lévő katalógusból történik. A munkanapokon (hétfőtől-péntekig)  18 óráig leadott rendelések kézbesítése 24 órán belül történik, egyedi igények megbeszélése telefonon lehetséges. Ahhoz, hogy a kiszállításnál a megadott virágok beszerzése zökkenőmentes legyen, kérjük a rendelést legalább 1 nappal előbb leadni.

Kívánt időpontra történő szállításnál minimum 2 órás intervallumot kérünk megadni.

A címzett nevét, címét, esetleges elérhetőségét kérjük megadni.

 

Egyedi kéréseket (katalógusban nem szereplő árucikk, szállítással kapcsolatos speciális kérések, esetleges távolabbi szállítás) csak telefonos vagy e-mailes megbeszélés és egyedi árajánlat alapján tudunk vállalni.

 

A bankkártyás fizetésről  számlát állítunk ki, melyet elektronikusan, a megadott e-mail címre elküldünk. Kérjük, a számlázási név és cím rovatot pontosan töltse ki. 

 

 

Szállítás: A katalógusban szereplő ár 1 kézbesítést tartalmaz, ezért kérjük, amennyiben bizonytalan a megrendelő, hogy a címzett otthon tartózkodik-e, adja meg a címzett elérhetőségét. A kézbesítés sikertelensége esetén a helyszínen hagyjuk a virágüzlet névjegyét, és megkérjük a címzettet, hogy jelentkezzen a küldeményért.

 

Hotelbe és Kórházba kizárólag a recepcióig/nővérpultig tudjuk szállítani a virágküldeményt.

 

 

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési módnál a bankkártyás fizetést válasszák ki, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

A megrendelés lemondása csak telefonon lehetséges, amennyiben a virágküldeményt még nem készítettük el. Az eseteket egyedileg mérlegeljük, a virágküldemény fajtájától függően. A lemondás elfogadása esetén a fizetett összeget, vagy azt az összeget, amelyet kölcsönösen elfogadunk, visszautaljuk.

 

Az elkészült virágküldeményről minden esetben fényképet készítünk. A küldemény meg kell hogy feleljen a katalógus leírásában szereplő feltételeknek. Reklamációt írásban és telefonon is elfogadunk.

Felügyeleti szerveink. (szokásos: jegyző, Ker. és Iparkamara, Fogyasztóvédelem)

Az áru jellegéből adódóan reklamációt cserepes virágnál 24 órán belül, vágott virágnál a kézbesítés napján fogadunk el.

Védjegyünk: Első Magyar Minőségi Virágüzlet hálózat tagjai vagyunk.


Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Rózsa Virágház Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).


Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.