Facebook

Ajándékcsokrok

Kegyeleti készítmények

Asztaldíszek, dekoráció, ajándéktárgyak

Édesség, italok

Virágdobozok

Ajándékkosarak

Fleurop-Interflora - Virágküldés világszerte

Üzletünk  a  Fleurop-Interflora nemzetközi virágküldő szervezet tagja, mely több évtizedes múlttal rendelkezik és a világ csaknem minden országában jelen van.

A Fleurop név garantálja, hogy virágküldeménye a lehetőségektől függően (munkaszüneti napok, ünnepek kivételével) 24 órán belül bárhova megérkezik.

Természetesen nem a virág utazik, hanem a megrendelés. Az üzletünkbe beérkezik a vásárló, egy nemzetközi katalógusból kiválasztja az adott országban kapható virágcsokrot, kompozíciót, mi továbbítjuk a vásárló igényét, a kiszállítást végző virágüzletek pedig teljesítik a kérést.

A rendelésfelvétel személyesen történik a virágüzletben.

Gyorsaság, pontosság, magas színvonal - ez a Fleurop!

 

Virágküldés Győr belterületén:

 

A virágrendelés legegyszerűbb módja a webáruházunk használata. Itt bankkártyás fizetésre van lehetőség. A webáruház használata nem regisztrációhoz kötött. A webáruházban található termékek ára minden járulékos költséget tartalmaz.

 

 

Bankszámlaszámunk: Rózsa Virágház Kft. 10400401-00009528-00000000

 

Amenyiben más városba, vagy a világ más országába szeretne virágot küldeni, megteheti a

www.viragkuldes.hu

oldalon, mely a Fleurop Magyarország nemzetközi virágküldő hálózat hivatalos oldala.

 

Az Ön személyes adatainak védelme a Rózsa Virágház Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben levő magyar adatvédelmi előírásoknak. (2011. évi CXII. törvény)

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

 

További információ: 06-20/349-6409