Ászf

Általános szolgáltatói feltételeink


Szállítási terület: Győr és 10 km-es vonzáskörzete!!!!!

A virágkészítmények kiszállítása az üzlet nyitva tartási idejében történik. 

Áraink bruttó árak és forintban értendőek.

Az árucikk kiválasztása a webáruházban lévő katalógusból történik. A munkanapokon (hétfőtől-péntekig) 18 óráig leadott rendelések kézbesítése 24 órán belül történik, egyedi igények megbeszélése telefonon lehetséges. Ahhoz, hogy a kiszállításnál a megadott virágok beszerzése zökkenőmentes legyen, kérjük a rendelést legalább 1 nappal előbb leadni.

Kívánt időpontra történő szállításnál minimum 2 órás intervallumot kérünk megadni. 

A címzett nevét, címét, esetleges elérhetőségét kérjük megadni.

Egyedi kéréseket (katalógusban nem szereplő árucikk, szállítással kapcsolatos speciális kérések, esetleges távolabbi szállítás) csak telefonos vagy e-mailes megbeszélés és egyedi árajánlat alapján tudunk vállalni.

A bankkártyás fizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikusan, a megadott e-mail címre elküldünk. Kérjük, a számlázási név és cím rovatot pontosan töltse ki.

Szállítás: A katalógusban szereplő ár 1 kézbesítést tartalmaz, ezért kérjük, amennyiben bizonytalan a megrendelő, hogy a címzett otthon tartózkodik-e, adja meg a címzett elérhetőségét. A kézbesítés sikertelensége esetén a helyszínen hagyjuk a virágüzlet névjegyét, és megkérjük a címzettet, hogy jelentkezzen a küldeményért.

Hotelbe és Kórházba kizárólag a recepcióig/nővérpultig tudjuk szállítani a virágküldeményt.

A bankkártyás fizetés révén a vásárló kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után  a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési módnál a bankkártyás fizetést válasszák ki, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! 

Az elkészült virágküldeményről minden esetben fényképet készítünk. A küldemény meg kell hogy feleljen a katalógus leírásában szereplő feltételeknek. Reklamációt írásban és telefonon is elfogadunk.

Felügyeleti szerveink. (szokásos: jegyző, Ker. és Iparkamara, Fogyasztóvédelem) 

Az áru jellegéből adódóan reklamációt cserepes virágnál 24 órán belül, vágott virágnál a kézbesítés napján fogadunk el.

Védjegyünk: Első Magyar Minőségi Virágüzlet hálózat tagjai vagyunk.

Nézz be hozzánk!

Üzlet